مقاله مطالعه بافت شناسي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) در نواح

ساخت وبلاگ

 


براي دريافت پروژه اينجا کليک کنيد

مقاله مطالعه بافت شناسي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) در نواحي جنوب درياي خزر در غير از فصل تخمريزي با word داراي 1 صفحه مي باشد و داراي تنظيمات در microsoft word مي باشد و آماده پرينت يا چاپ است


فايل ورد مقاله مطالعه بافت شناسي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) در نواحي جنوب درياي خزر در غير از فصل تخمريزي با word کاملا فرمت بندي و تنظيم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتي مي باشد.


اين پروژه توسط مرکز مرکز پروژه هاي دانشجويي آماده و تنظيم شده است


توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فايل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مطالعه بافت شناسي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) در نواحي جنوب درياي خزر در غير از فصل تخمريزي با word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد




بخشي از متن مقاله مطالعه بافت شناسي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) در نواحي جنوب درياي خزر در غير از فصل تخمريزي با word :


سال انتشار: 1384


محل انتشار: ششمين همايش علوم و فنون دريايي


تعداد صفحات: 1


چکيده:


ماهي سفيد از خانواده Cyprinidae، ا زجنس Rutilus با نام علمي Rutilus frisii kutum يکي از مهمترين و با ارزش ترين ماهيان فلس دار نواحي جنوبي درياي خزر مي باشد. کليه مراحل زندگي خود(از قبيل تغذيه، رشد و نمو و …) را در دريا سپري و براي توليد مثل وارد آب هاي شيرين رودخانه ها مي شود. و در 3 تا 4 سالگي به بلوغ جنسي مي رسد. اين مطالعه با هدف بررسي وضعيت بافت شناسي و تعيين مراحل مختلف رسيدگي جنسي گنادماهي سفيد درآبهاي ساحلي استان گيلان به انجام رسيد. براي تامين نمونه ها، صيد ماهيان فوق به روش دام گوشگير با اندازه چشمه هاي 26، 33 و40 ميلي متري در شهريور سال 1380 در 3 ايستگاه مستقر درسواحل استان گيلان (از آستارا تا چابکسر) انجام گرفت. 41 عدد ماهي سفيد صيد و بعد از بيومتر ، گناد آنها در محلول بوئن فيکس گرديد. نمونه بافت هاي گناد پس از فيکس شدن به آزمايشگاه بافت شناسي بخش فيزيولوژيو بيوشيمي انستيتو تحقيقات بين المللي ماهيان خاوياري انتقال و با استفاده از الکل اتانول در درجات مختلف ، کلروفوم و پارافين آبگيري، شفاف سازي و قالب گيري گرديد. از قالب ها برش هاي بافتي به ضخامت 7 ميکرون تهيه و به روش هماتوکسيلين و ائوزين رنگ آميزي شدند. و سپس بوسيله ميکروسکوپ نوري مورد مطالعه قرار گرفت. بررسيهاي زيست سنجي نشان داد که حداقل، حداکثر و متوسط وزن ماهيان سفيد صيد شده به ترتيب 12، 750، 8/280 گرم و حداقل ، حداکثر و متوسط طول کل آنها به ترتيب 2/، 20، 40 و 8/29 سانتي متر بود. بررسي نتايج بافت شناسي گناد 41 عدد ماهي صيد شده نشان داد که 17 عدد از آنها يعني 5/41 درصد ماده و 24 عدد آنها يعني 5/85 درصد نر بودند. از 17 عدد ماهي ماده 8/11 درصد در مرحله I، 6/64درصد در مرحله II، 8/11 درصد در مرحله II به III و 8/11 درصد نيز در مرحله III رسيدگي جنسي بودند. از 24 عدد ماهي نر 3/8 درصد درمرحله I، 2/29 درصد در مرحله II، 7/16 درصد درمرحله II به III و 8/45 درصد در مرحله III رسيدگي جنسي بودند.


 


براي دريافت پروژه اينجا کليک کنيد مقاله اهميت مقاومت لغزندگ...
ما را در سایت مقاله اهميت مقاومت لغزندگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : amypapers1 بازدید : 116 تاريخ : شنبه 22 آبان 1395 ساعت: 6:39